Το Facebook λανσάρει νέες διαφημίσεις με δυνατότητα αγοράς προϊόντων

Το Facebook πλέον έχει δώσει την δυνατότητα σε όσους ασχολούνται με Online πωλήσεις να έχουν πρόσβαση σε όλους τους χρήστες του (1,4 δισεκατομμύρια χρήστες).

Η νέα πλατφόρμα ονομάζεται Product Ads και όπως ισχυρίζονται, διαφέρει από κάθε άλλη πλατφόρμα που έχετε συναντήσει, διότι μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο την δημοτικότητα του κοινωνικού δικτύου και να δίνει πρόσβαση σε δεδομένα συμπεριφοράς/αρεσκειών των χρηστών και σε δεδομένα θέσης/τοποθεσίας.

Posted in Social Media

Continue Reading No Comments

Digital me , Digital thinking και η διαδρομή της Επικοινωνίας

Κάπου το 1986 εμφανίστηκε μία μαγική συσκευή με περίεργη ονομασία: Τηλεομοιοτυπία ή Telefax ή εν τέλει…Fax .Εβαζες ένα χαρτί σε ένα μηχάνημα και έβγαινε ένα ασπρόμαυρο φωτοαντίγραφο σε ένα άλλο, μέσα από την τηλεφωνική γραμμή, και εκτυπωνόταν σε κυλινδρικό χαρτί… Μαγεία…

Posted in Social Media

Continue Reading No Comments

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΒΕΑ

Το προηγούμενο Σάββατο 29 Μαρτιου έγινε η 9η Ημερίδα για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην αίθουσα του ΕΒΕΑ. 50 επαγγελματίες ήταν εκεί για να δουν πώς μπορούν να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους μέσω των social media.

Posted in Social Media

Continue Reading No Comments

“Τι κατάλαβα για τα Digital Media” στο #socialbiz @EBEA

Ζήτησα από μία νέα κοπέλα, με εξαιρετικές σπουδές σε θέματα γύρω από την Μουσική Παραγωγή, η οποία μιλάει τρεις ξένες γλώσσες και έχει ταλέντο στον σχεδιασμό σύνθετων project (σε συνάρτηση με το νεαρό της ηλικίας της) να έρθει να παρακολουθήσει το 7ο SocialBiz στο ΕΒΕΑ.

Posted in Social Media

Continue Reading No Comments

Built with HTML5 and CSS3 - Copyright © 2014 by ArtVertise - All rights reserved
Powered by: ArtVertise || Κατασκευή Ιστοσελίδας - SEM - SEO : Innovation Group