Παρουσιάστηκε η πρώτη συγγραφική δουλειά του Κ. Λουλουδάκη

001_Louloudakis_teaser_1

Ένα βιβλίο που καίει σαν τη φλόγα της Λατινικής Αμερικής, στην οποία ανθούν επαναστάσεις και πραξικοπήματα, τραγωδίες και όνειρα.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κινηματοθέατρου “Αστόρια” παρουσιάστηκε το βιβλίο του Ηρακλειώτη συγγραφέα Κώστα Λουλουδάκη με τίτλο “Άσπρα μαντίλια την Plaza de Mayo”.

Πρόκειται για μια συναρπαστική έρευνα για τις “ελεύθερες αγορές” που διατρέχει σχεδόν όλη τη Λατινική Αμερική και τη Μαύρη Αφρική και με ενδιάμεσους σταθμούς, καταλήγει στην Ευρώπη της κρίσης και ιδιαίτερα στην Ελλάδα της εξαθλίωσης.

Στην εκδήλωση το “παρών” έδωσαν άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων, ενώ για τον Κώστα Λουλουδάκη και βιβλίο του μίλησαν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο οποίος υπογράφει και τον πρόλογο.

Τετάρτη 11/11/2015, Ηράκλειο Κρήτης κινηματογράφος Αστόρια. Παρουσίαση του βιβλίου ¨Ασπρα μαντίλια στη Plaza de Mayo", του Κώστα Λουλουδάκη/Ιουλιανός.Η συγκίνηση και ο κόσμος γέμισαν την αίθουσα. Στο τέλος της εκδήλωσης, η έκπληξη του Μίλτου Πασχαλίδη να παίξει κιθάρα και να τραγουδήσει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μας συγκίνησε ακόμα πιο πολύ.Τους ευχαριστώ όλους. Απολαύστε κι εσείς τις υπέροχες φωνές τους στο ερασιτεχνικό βίντεο.Κωστή καλοτάξιδο το πρώτο σου βιβλίο. Αναμένω και το επόμενο.Βασίλης Γραμέλης (Καψιμιτζής).

Posted by Εκδόσεις ΚΨΜ on Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2015

Το επίμετρο του βιβλίου είναι του Δημήτρη Παϊταρίδη, οικονομολόγου, διδάκτορα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Τα “Άσπρα Μαντίλια στην Plaza de Mayo” κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΚΜΨ.

Trackback from your site.

ArtVertise

A Hub of professionals, with different specializations in the fields of Communication, Marketing and Technology. We offer services that are based on cutting edge technology, digital applications and platforms within a stable Networking of x partnerships. We have a close collaboration with the research organization I-Dialogue, and on their behalf, we conduct E-Commerce Consulting Seminars and Communication. Follow on Facebook or read our blog.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Built with HTML5 and CSS3 - Copyright © 2014 by ArtVertise - All rights reserved
Powered by: ArtVertise || Κατασκευή Ιστοσελίδας - SEM - SEO : Innovation Group