Ταξίδι στον Χρόνο

Από την Αρχαία Κρητηνία και την Αρχαία Κάμειρο, στην Google και τους SocialBakers.com

Οι Θρύλοι λένε ότι το Graal μάλλον είναι κρυμμένο στη Ρόδο με τις όποιες «ενεργειακές» δυνατότητές του καλά φυλαγμένες. Πείστηκα γι’ αυτό το Σάββατο 28/6 όταν βρέθηκα εντελώς απρόοπτα-ή ίσως όχι τόσο-στο Κάστρο της Κρητηνίας (στη Β. Ρόδο), στη Μεσαιωνική γιορτή που διοργανώνεται εκεί κάθε καλοκαίρι.

Η μικρή μου αυτή παρένθεση από τις εργασίες του “Rhodes Summer Festival” εντάσσεται σε ένα παράλληλο project μελέτης για το «άλλο» πρόσωπο της Ρόδου και την Global ανάδειξή του ως το μόνο αντίδοτο στην διαφαινόμενη εξάρτησή της από το «all inclusive», και έγινε το κυρίως κείμενο για όσα πια αποτελούν μοναδική ανάμνηση μιας ξεχωριστής εμπειρίας.

Ταξίδι στο χρόνο, φωτιά, σκιά, μυστικισμός, ξίφη, στολές και γεύσεις του χτες, στάρι με μέλι για γλύκισμα, κρασί κόκκινο σε κούπα πήλινη, μια ιστορία που τη ζεις, δεν σου την αφηγούνται.

Η Ρόδος λένε πως είναι το νησί του Ήλιου. Θα συμφωνήσω. Ακόμη και τώρα, ρίχνει φως στην πιο σκοτεινή εποχή, στο Μεσαίωνα…

Σημείωση:
Στο επόμενο διάστημα, μία σειρά από κείμενα δικά μου, της Αναστασίας Κορινθίου και κάποιων ακόμη συνεργατών, θα δίνουν εμβαθύνσεις σε θέματα που αφορούν την Ρόδο, τον Πολιτισμό της, τα μοντέλα τουριστικής ανάπτυξης, κάποια case studies και την εμπλοκή της Ψηφιακής Τεχνολογίας σε όλα αυτά…
Παράλληλα, θα τρέχουν κάποιοι διαγωνισμοί με την βοήθειά των ειδικών μηχανισμών που σχεδιάστηκαν το τελευταίο τρίμηνο από την Ομάδα μας.

Παναγιώτης Μουζάκης
(Σύμβουλος Επικοινωνίας & Ψηφιακής Ανάπτυξης στην Τhe ArtVertise Team)

Φωτογράφος: Δημήτρης Μπιλιάς

Trackback from your site.

ArtVertise

A Hub of professionals, with different specializations in the fields of Communication, Marketing and Technology. We offer services that are based on cutting edge technology, digital applications and platforms within a stable Networking of x partnerships. We have a close collaboration with the research organization I-Dialogue, and on their behalf, we conduct E-Commerce Consulting Seminars and Communication. Follow on Facebook or read our blog.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Built with HTML5 and CSS3 - Copyright © 2014 by ArtVertise - All rights reserved
Powered by: ArtVertise || Κατασκευή Ιστοσελίδας - SEM - SEO : Innovation Group