Η Ομορφιά της άλλης Ρόδου

εικόνες, πρόσωπα και ιστορίες…

Παράλληλα με την διεξαγωγή του Rhodes Festival Summer και του PublicStoryTelling που δημιουργείται από την ArtVertise για την ψηφιακή του ανάδειξη, εξελίσσεται ένα οδοιπορικό που μεταφέρει – αναδεικνύει  σε εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο την ομορφιά της “άλλης” Ρόδου, με ενορχηστρωτή-σκηνοθέτη τον Παναγιώτη Μουζάκη,  την πένα της Αναστασίας Κορινθίου και τον φακό του Δημήτρη Μπίλια.

Για το σκοπό αυτό συνεργάζονται δύο τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας, αρκετοί ραδιοφωνικοί, μία σειρά ελληνικών και ξένων sites, μας υποστηρίζουν σημαντικές επιχειρήσεις εντός κι εκτός του Νησιού, η Avon Cosmetics, το Houlis Group, το La Terrazza tapas music bar, το Avalon Boutique Hotel, το Bellevue Suites, το Kameiros Park Amythita, το Castello di Cavallieri και πολλοί ακόμα. Με την βοήθεια όσων έχουν  ανταποκριθεί και στηρίζουν την προσπάθειά μας αυτές οι εικόνες θα κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου σε αρκετές γλώσσες του κόσμου.

Στο ψηφιακό πεδίο ανάδειξης της Ρόδου  βοηθάει με διαγωνισμούς και δώρα το PublicStoryTelling του Φεστιβάλ. που επιμελείται η ArtVertise, & η Musicom Greece, ο Άγγελος Κουτσούκης, ο Γιάννης Κουλουκάκος, η Κατερίνα Παπαναστασάτου και πολλοί ακόμη.

Μία ομάδα που καταφέρνει αξιοποιώντας σύγχρονα τεχνολογικά μέσα να προβάλει σε διεθνές επίπεδο και σε πραγματικό χρόνο τα  δρώμενα του Rhodes Festival Summer δημιουργώντας ψηφιακές ευκαιρίες προβολής για τις επιχειρήσεις που θέλουν να συνδέσουν το όνομα τους με τόσο με το φεστιβάλ όσο και με την ομορφιά της ανεξερεύνητης Ρόδου συμμετέχοντας σε ένα μοναδικό πείραμα εξωστρέφειας καθ’ όλη την διάρκεια διεξαγωγής του Rhodes Festival Summer LIVE.


 

Ηλίας Τσαλδάρης
(Research and Development – Google Individual Certified)

Trackback from your site.

ArtVertise

A Hub of professionals, with different specializations in the fields of Communication, Marketing and Technology. We offer services that are based on cutting edge technology, digital applications and platforms within a stable Networking of x partnerships. We have a close collaboration with the research organization I-Dialogue, and on their behalf, we conduct E-Commerce Consulting Seminars and Communication. Follow on Facebook or read our blog.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.
Built with HTML5 and CSS3 - Copyright © 2014 by ArtVertise - All rights reserved
Powered by: ArtVertise || Κατασκευή Ιστοσελίδας - SEM - SEO : Innovation Group